Volg ons!

13 april 2019
NETTIE & LOUIS
Louis Olde Hampsink

Het team moet toch een naam hebben, en ja de Thunderbirds waren mijn helden in het verre verleden, met veel spanning hulp bieden aan personen in nood.
Thunderbirds 2 een groot lomp vliegtuig waar veel materiaal in kan, zo ook onze auto, een Mercedes busje waar veel hulpgoederen in mee kunnen.

Waarom deelnemen? Nettie mijn echtgenoot was de Tineke Rotary Challenge op het spoor gekomen, en via haar de Rotary Etten Leur overtuigd van deelname. En ze heeft mij ook weten te enthousiasmeren, met als gevolg dat we samen team 14 zijn.
Vanwege mijn werk reis ik veel in de wereld, en elke keer als ik thuis kom merk ik hoeveel geluk wij hebben gehad dat onze wieg in Nederland staat. Onze kinderen staan al met 10 nul voor ten opzichte van veel anderen in de wereld.
Op basis van voornoemde, en het erg positieve gevoel bij deze Challenge, met de gedachte “ iets doen voor de medemens once in your life-time”, gaan wij er iets moois van maken.
Ondertussen al heel erg veel positieve reacties en bijdragen vanuit onze omgeving gehad, en de sponsortrein is in volle werking gezet.
Sponsoren, -financieel alsmede bruikbare goederen, nieuw en gebruikt werken fantastisch mee. Alvast onze welgemeende dank daarvoor.

Nettie Aarts

Enkele jaren terug deze Challenge gelezen, toen geen ruimte. Het bleef in mijn achterhoofd hangen. Hoe gaaf zou dit zijn? Ik heb de kriebel de ruimte gegeven en zie hier mijn/ onze deelname. Wat is het dan dat ik dit wil? Het heeft voor mij te maken met: ik geloof in onderwijs als hulpmiddel, ik geloof in mensen ontmoeten, contact maken, verbinden en ik heb plezier in samen helpen.

Ik ben aangenaam verrast dat mijn enthousiasme voor deze Challenge zowel bij mijn RC EttenLeur e.o. aanslaat als bij mijn broer Tonnie en zus Marie-Jose.(team 13)  Binnen mijn club wordt het omarmt en zijn we met 3 equips. (team 11,14 en 15) We hebben onze jaarlijkse fundraising Haringparty  Etten -Leur ingezet voor Stichting Scholenplan Gambia. Door dit samen te doen geeft het een extra boost in het verzamelen van de hulpgoederen en middelen.

Samen met Louis (mijn Thunderbird captain) een volle bus stickers, super mooie giften, nogmaals allen dank, en hulpgoederen zeg ik : 5….4…3…2..1….Thunderbirds are we go.........