20 oktober 2017

20 oktober 2017De dag voor het vertrek Ik was er al bang voor! Slecht slapen. Er gaat van alles door mijn hoofd, waar zijn nou toch die EHBO tasjes? Ik moet nog naar Gambia bellen om het een en ander te regelen, mijn tas moet nog gepakt en ook moet ik spullen klaarleggen die Wouter voor mij meeneemt naar Gambia.
Het is toch wel heel anders als je zelf de organisator bent, want alle aandacht gaat dan naar de totale organisatie en je komt zelf nergens meer aan toe.
Wat staat er op mijn lijstje?

  • Laatste boodschappen doen;
  • Lemon Creeck in Gambia bellen om onze ontvangst nog een keer door te lopen;
  • Resultaat van de poster laten zien aan Wididi;
  • Correctbooks betalen;
  • De bank in Gambia mailen om afspraken te maken;
  • Nog wat regelen voor de Rotary;
  • Mijn tas pakken;
  • Nog een stukje van mijn haar af laten knippen;
  • Laatste keer langs de fysiotherapeut;
  • Etcetera;