MecSac

Automechanica Opleidingscentrum
20 januari 2019
Automechanica Opleidingscentrum
Het doel van MecSac is om goed opgeleide jonge mensen voor te bereiden op de arbeidsmarkt in Gambia.
In hun trainingsplan worden zowel theoretische als praktische vaardigheden op het gebied van autotechniek / schilderstraining en carrosserieherstel getraind.
In de loop der jaren hebben ze veel jongeren in Gambia getraind zodat zij ze op betrouwbare wijze in verantwoordelijke functies kunnen werken, waardoor ze een kans krijgen op een goede toekomstige loopbaan.
Als liefdadigheidsorganisatie zijn ze afhankelijk van donaties en hebben ondersteuning nodig.
Wat kunnen we voor ze betekenen? We kunnen geld doneren aan MecSac, maar ook kunnen we er voor zorgen dat ze genoeg materialen hebben om te kunnen werken. Hieronder een lijst benodigdheden.
MecSac wordt gerund door Heinrich Walter Hantke, die zijn hele ziel en zaligheid stopt in dit project.
  • 3 Fase generatoren voor 3 fase apparaten
  • Generator Kuloska Deutz silent 75000Dal
  • Installatiematerialen
  • Verf voor gebouwen en werkplaats
  • Witte verf muurverf buiten
  • Vloerverf rood voor pilaren en logo muur.
  • Vernisolie om onze rode houten omheining en poort te beschermen
  • Gevulde gereedschapskisten voor de studenten
  • Laptops voor de studenten
  • Garagegereedschappen en uitrusting