Informatiedag 7 april 2024

Het is al bijna weer zover, de tweede voorlichtingsbijeenkomst op 7 april voor de Rotary Challenge , vertrek 18 oktober 2024 uit Zwijndrecht.

Er zijn een aantal mensen aanwezig die voor de eerste keer komen, die verwelkomen we om 10:30 uur en dan geven wij de eerste presentatie nogmaals.

Om 13:00 uur beginnen we met de tweede presentatie.

De presentatie vindt weer plaats bij Florensis, Langeweg 79 (derde ingang) 3342 LD Hendrik Ido Ambacht Plan route
Er staat aangegeven waar je naar binnen kunt, trap op en linksaf de gang inlopen tot aan het einde.

Wilt u aub aangeven voor welke bijeenkomst u komt. 1+2 of alleen 2. Ook graag laten weten of je wel/niet komt en met hoeveel personen, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

We hebben een limiet ingesteld voor teams die NIET voor Scholenplan gaan rijden, die limiet is inmiddels bereikt!!!!

Zonder overleg met ons kun je niet zelf bepalen wat het goede doel wordt!!!! De Challenge wordt georganiseerd om geld binnen te halen voor stichting Scholenplan Gambia, zodat we meisjes kunnen laten studeren.