Volg ons!

8 oktober 2019

Voorjaars-schoonmaak!!

24 april 2013
Met een meivakantie van 2 weken in het zicht gaat een aantal van jullie vast aan de voorjaarsschoonmaak :)
Denk daarbij alsjeblieft aan het LOC@ en ruim niet te veel op, want op maandagavond 13 mei kun je wederom van 19.00 ? 20.30 uur je rommel in komen leveren bij de afdeling voertuigentechniek (oprit links van de ingang) voor de fancy fair/rommelmarkt van 27 juni. In te leveren zijn: glaswerk ? aardewerk ? elektra/elektronica ? kleding ? speelgoed ? boeken ? huishoudelijke artikelen. Geen meubelen en geen zaken die vies, kapot zijn of niet werken.

!!Belangrijk!! Mocht je tijdens het opruimen kampeerspullen tegenkomen bewaar die dan zeker!! De 3 reizigers die de bus naar Banjul gaan brengen kunnen deze goed gebruiken!! Denk aan: 3 persoons koepeltent/ 3 seconden werptent; geïmpregneerde klamboes; slaapmatjes; 2 - 3 pits gasstel; gasfles; bestek en borden en bekers; paar pannen etc. Heb je kampeerspullen en wil je er vanaf, reageer dan a.j.b. op dit bericht!!

Alvast een hele fijne 'schone en opgeruimde' vakantie gewenst!