Home
Rotary Challenge NL
Projects
Rotary Challenge UK
Actueel
Volg ons!
Reisverslagen
Video's
Sponsoren
Contact
Mijn profiel
 
 

TEAM 7, MYGAMBIA

IJSBRAND & MARCO 
24 juli 2018
IJSBRAND & MARCO
Vogelhuisjes maken
Om geld bij elkaar te halen organiseren we verschillende acties. Zaterdag 9 maart de vogelhuisjes-actie. Onder de bezielende leiding van Ysbrand en Marco kunnen die ochtend meest mooie vogelhuisjes gemaakt worden. Lekker zelf klussen, of samen met je kind/kleinkind. Voor slechts 10 euro een fantastische ervaring. Voor een drankje en wat lekkers zorgen wij.
Adres: De Oude Stal, Vijfhuizerweg 969 te Vijfhuizen Wanneer: Zaterdag 9 maart van 10.00 tot 12.00 Opgeven bij Marco of IJbrand.
Groeten van het Gambia-team, IJsbrand en Marco

 *********************************************************************************************
10-02-2019
Geslaagde winterwandeling in Leyduin/ Waterleiding duinen. 30 deelnemers. Start was met warme chocolademelk met slagroom, miezer regentje. Maar.... De regen hield op en zelfs de zon kwam tevoorschijn. Onder de bezielende leiding van natuurgidsen Ysbrand en Marry zijn we weer veel aan de weet gekomen van dit mooie gebied. We hebben genoten!
Na afloop stond Marco te wachten met broodjes warme worst. Het was een heerlijke wandeling

**********************************************************************************************
19-02-2019
Het diner zaterdag de 19e januari was om geld in te zamelen voor TEAM 7 was een groot succes! Maar er komen nog meer activiteiten:
  • 10 februari; natuurwandeling. Start 11:30 uur met koffie en wat lekkers. eindigen met broodjes warme worst. Kosten €10,00
  • Vogelhuisjes maken in maart. kosten €10,00
**********************************************************************************************