TEAM 6, JA-JOH

JACO EN JOHAN
11 juli 2018
JACO EN JOHAN
Mijn naam is Jaco Snijder, 56 Jaar en woon in het Brabantse Oss.

Ik werk bij Alliander. Bij Alliander zorgen we elke dag met veel passie dat uw lichten branden en de kachel warm gestookt kan worden.
Dit lijkt vanzelfsprekend maar is het uiteraard niet.
We gaan rijden voor de Rotary Zwijndrecht-Banjul Challenge ten behoeve van het scholenplan Gambia.
Op de tweede plaats is het een mooi avontuur.
Op de eerste plaats is het heel fijn iets te kunnen doen voor mensen die het niet zoals wij vanzelfsprekend goed hebben.
Tineke(VZ) heeft mij enthousiast gemaakt, ze  heeft me laten zien dat het scholenplan Gambia iets voor elkaar krijgt dat anders nooit zou lukken.
Meisjes en jonge vrouwen een kans geven te studeren zodat ze een beter toekomst kunnen bouwen, voor zichzelf, de familie maar ook voor het land zelf. gaaf toch? Hier wil ik me heel graag samen met mijn maatje "Joh" van Ja-Joh ook voor inzetten.
27 september 2019 vertrekken we vanuit Zwijndrecht naar Banjul. Er moet nog een hoop gebeuren.
Het gaat, nee, het moet lukken. help je ons?

Mijn naam is Johan Triet,52 jaar jong, getrouwd en woonachtig in Papendrecht.

Samen met Erika mijn vrouw hadden wij een droom om ooit een eigen onderneming te hebben. Nu 20 jaar later zijn wij trotse eigenaren  van een woonwinkel aan het Maasplein te Zwijndrecht.
Vorig jaar hebben wij team Flower Power (Tineke en Wim-Arie) uitgezwaaid. We hebben hun reis online kunnen volgen en toen ze terug waren hingen we aan hun lippen voor de mooie en dankbare belevingen.
Sinds die tijd heb ik de kriebels. Door Tineke haar enthousiasme ging het meer leven. Ja ik wil ook een deel zijn van deze mooie ervaringen en wat is er dan mooier om dat te doen ter goede van een fantastisch goed doel.
Ik hou wel van een uitdaging en samen met Jaco gaan we de stap nemen en rijden we in 2019  naar Gambia.  Rotary Zwijndrecht-Banjul Challenge.
​Maar we kunnen uw steun en donatie goed gebruiken. Help je ons?

JAco & JOHan hebben elkaar leren kennen door de kleding winkel Best Chique gevestigd op de hoek van het Maasplein te Zwijndrecht.
De eigenares van deze winkel is Tineke Ruijter. De winkel heeft als doel de opbrengst aan de stichting scholenplan Gambia te schenken. (In het menu kunt u hier meer over lezen.)
In de winkel is ook een kapsalon gevestigd die gerund wordt door hairstylist Biemla. Via Biemla komt Jaco in beeld hij is de vriend van Biemla.  Tineke en Johan kennen elkaar omdat hij samen met zijn vrouw Erika een woonwinkel runt op de andere hoek van het Maasplein.
Door de enthousiaste verhalen van Tineke over de challenge zijn JAco & JOHan aangestoken door dit fantastische avontuur.