TEAM 4, KINGSTOM TEAM

YVONNE & GEA
1 mei 2018
YVONNE & GEA
WAAR JE MEE OMGAAT WORD JE MEE BESMET EN DAT GELDT ZEKER VOOR ONS!!!!

We zullen ons even aan jullie voorstellen:

Ik ben Yvonne en een aantal jaren geleden voor het eerst naar Gambia geweest, en de SMILING COAST of AFRICA doet echt zijn eer aan. In 2017 heb ik deze trip voor het goede doel SCHOLENPLAN GAMBIA al eens mogen maken wat een super eervolle reis mocht zijn. En de kriebels zijn er weer om het nog eens te doen, want de mensen voor wie we dit doen hebben onze steun hard nodig.

Ik ben Gea en werk nu drie jaar als vrijwilligster in Boutique Best Chique in Zwijndrecht (opgezet om meisjes in Gambia financieel te ondersteunen bij hun studie) en ik weet hoe de hulp op zijn plaats is. In de winkel kreeg ik steeds meer zicht op de noden in Gambia en ik ging er uiteindelijk zelf ook naar toe. Dan ervaar je pas echt wat armoede is en het werd het voor mij nog meer duidelijk.

Wij rijden als het KingsTom team, deze naam komt van de KingsTom Nursery School die ook door de Challenge wordt gesponsord. Het geld wordt gebruikt om de computerlokalen af te maken waar ze nu hard mee bezig zijn.

DUS WE GAAN IN SEPTEMBER DE UITDAGING AAN OM IN EEN AUTO NAAR GAMBIA TE RIJDEN VOOR HET GOEDE DOEL!