Volg ons!

8 oktober 2019

Start Verkerkloop 2013

24 april 2013
Piet Paulusma lost startschot editie 2013!

Weerman Piet Paulusma (onder andere bekend van Piets Weerbericht op SBS6) zal op 15 mei het officiële startschot geven om de 36ste editie van de Verkerkloop van start te laten gaan. Het hardloopevenement dat op 15 mei 2013 in Zwijndrecht georganiseerd wordt mag vrijwel elk jaar rekenen op een (lokale) beroemdheid als starter. Met de komst van Piet Paulusma wordt deze traditie in ere gehouden.

Piet Paulusma
De organisatie van de Verkerkloop is verheugd dat naast waarnemend burgemeester van Zwijndrecht, Maria Wiebosch-Steeman,Piet Paulusma aanwezig zal zijn om de 5 en 10 kilometerloop van Verkerkloop te laten starten. Naast het geven van het startschot zal Paulusma zijn bekende weerbericht inspreken welke later die avond op SBS 6 zal worden uitgezonden. Plaats van deze handeling zal rond de start/finish van de Verkerkloop zijn bij het hoofdkantoor van de Verkerk Groep aan de Molenvliet!