Volg ons!

Nieuwsflits

17 april 2013
Nieuwsflits 9:  Gambia

Dit is hem?????????????. De bedoeling is deze auto in Gambia af te leveren.

Met grote dank aan Ames Automobielbedrijven in de persoon van directeur Niels ter Brake. Na de Meivakantie door de Voertuigentechniek afdeling reisvaardig te maken voorde 7000 kilometer lange reis. En dan daar als Schoolbus of Taxi te verkopen voor het Goede Doel.

De afgelopen periode stond weer bol van allerlei acties, wat te denken van:

• Overname van de HEMA van 2 dagen door leerlingen van de Economie afdeling. Met ook een enorme inzet van de collega?s uit de vakgroep Economie.
  • De vakantiebeurs van klas 1 op dinsdagavond 2 april die zeer druk werd bezocht.
  • Sanne Bakker en haar pupillen van Philadelphia die de actie sponsorden.
  • Allerlei acties, ook van 2e klassen rond deze avond zoals lege flessen actie / autowas actie / een echte High Tea / een zwemestafette
  • Een collega die meedeed aan de 10 kilometer van Rotterdam Marathon en een groot bedrag bij elkaar liep voor Gambia
  • De grote loterij die van start ging waarbij ook door leerlingen mooie prijzen te winnen zijn voor wie de meeste loten verkoopt
  • Inleveravonden op de maandagen 11 maart en  15 april voor de Rommelmarkt op donderdag 27 juni a.s. De laatste avond was de drukste avond tot nu toe met ook veel aanbod van ?buiten ?.

Nog steeds kun je spullen inleveren voor de komende Rommelmarkt.

Hier onder het schema van de avonden wanneer wij op school zijn om ? rommel ? in te nemen:

Data:

Maandagavond 13 mei 2013

Maandagavond 17 juni 2013

Zoals u ziet telkens op maandagavonden van 19.00 ? 20.30 uur kunt u de spullen kwijt bij de hellingbaan van de Voertuigentechniek afdeling aan de Laurensvliet.