Home
Rotary Challenge NL
Projects
Rotary Challenge UK
Actueel
Volg ons!
Reisverslagen
Video's
Sponsoren
Contact
Mijn profiel

Nieuws

Afbeelding van BELGIUM
BELGIUM

11 januari 2021
Afbeelding van France
France

8 januari 2021
Afbeelding van SPAIN
SPAIN

7 januari 2021
 
 
 

Maandag 6 oktober 2014, derde dag

 
6 oktober 2014
We worden te laat wakker, ik heb de wekker niet goed ingesteld, maar we zien alle andere teams ook nog rondlopen. Sommigen hebben last van een klein katertje, een heel kleintje maar hoor. We pakken de spullen weer in, drinken een koffie en eten een croissant en om negen uur zitten we in de auto. Het is mooi weer en de beloofde olijven gaarden komen er aan. Daar tussendoor zien we de goudgele kleuren van de reeds gemaaide velden. Ook de witte molens gaan aan ons voorbij, mooi.
We genieten van het uitzicht, de kleuren veranderen steeds want tussen de olijven is de grond prachtig roodbruin. Bij een benzinepomp stopt er een bus Belgen en van een oudere heer krijgen we flink wat complimenten, dat zijn nou Nederlanders die dit doen, ik vind het helemaal geweldig! Nou onze dag kan niet meer stuk.
We rijden richting het zuiden en komen steeds dichter bij de kust, we besluiten dat we naar Marbella rijden om daar de auto en de poezenfamilie op de foto te zetten. Het is druk in Marbella, het lijkt wel alsof het nog zomer is. Mensen liggen op het strand en overal lopen mensen. Het is moeilijk om met de auto tot het strand te komen maar het lukt ons redelijk. Na de nodige foto’s rijden we door naar onze eindbestemming van vandaag,Sotogrande. Er zijn al wat teams gearriveerd en we gaan bij ze op het terras zitten, wat kan een koud biertje toch lekker smaken! Ik vraag aan de ober voor een supermarkt en hij legt uit hoe we moeten lopen en vertelt erbij dat het maar drie minuten is. Dan moet je eigenlijk al argwaan krijgen, maar goed we gaan aan de wandel, aan de wandel en aan de wandel. No supermercado niente nada. We pakken de auto en vinden vrij snel een lidll omdat we daar pakken wijn kunnen kopen, flessen maken zo’n herrie.
Terug naar het hotel blijkt iedereen te zijn gearriveerd en is het vol en gezellig op het terras. Ervaringen worden uitgewisseld, het bier vliegt er lekker in en de verhalen worden steeds sterker. Straks dineren en de briefing voor morgen.. We dineren met zijn allen en hebben daarna de briefing voor morgen. Dat wordt geen latertje want we moeten er om half zes uit. Morgen in konvooi naar de boot op naar Marokko, dan gaat het echt beginnen.